Siirry sisältöön

Soita ja kysy lisää!
Puh. (09) 879 9971
tai 050 339 5391

Keittiön asennuspalvelu

Vanhan keittiön purku ja uuden asentaminen

Keittiön asennus on mittatarkkaa, huolellista työtä, jossa ammattitaidolla on ratkaiseva merkitys. Puuseppämme toteuttama keittiöratkaisu edustaa tyylikkäästi, toimii käytännöllisesti ja kestää käytössä.

Ennen uuden keittiön asentamista, keittiöremontin vaatimat purku- ja pohjatyöt tulee tehdä tarkalla silmällä. Me Messurakenteella puramme vanhan keittiösi ja asennamme uudet keittiökalusteet vuosien kokemuksella. Jokainen keittiö on räätälöitävä yksilöllisesti tilaan sopivaksi – ja siinä me olemme asiantuntijoita. Vuosien mittaan olemme asentaneet useita erilaisia keittiöitä monenlaisiin tiloihin, aina pitäen huolta tyylikkäästä työnjäljestä ja laadukkaista materiaaleista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Keittiön asennus Messurakenteelta - aina takuutyönä!

Kun luotat keittiöasennuksen ammattilaiselle, voit varmistua työn nopeasta aikataulusta, kustannustehokkuudesta sekä tyylikkäästä lopputuloksesta. Annamme työlle aina kustannusarvion etukäteen, joten tiedät, mistä maksat. Asennuspalvelumme on tehokas, ammattitaitoinen ja luotettava. Asennamme sinun keittiösi täysin toiveidesi, aikataulujesi ja tilanteesi mukaan. Kattavan alihankintaverkostomme kautta saat myös tarpeelliset sähkö- ja putkityöt teetettyä.

Toteutamme sinulle yksilöllisen keittiön mittatilaustyönä. Kauttamme saat myös keittiökalusteet laadukkaana käsityönä.

Palvelemme asiakkaita pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla (Espoo, Helsinki, Vantaa), mutta tarvittaessa myös ympäri Suomen.

Kuva keskeneräisestä keittiöremontista

Ota yhteyttä

Keittiön asennus voi sujua ilman harmaita hiuksia – me puramme vanhan keittiösi ja asennamme uuden vankalla kokemuksella.

    Vieritä ylös