Siirry sisältöön

Mitä tekee nykypäivän puuseppä?

Moderni puuseppä on puusta rakentamisen, työstämisen ja korjaamisen monipuolinen ammattilainen. Puusepän työnkuvassa yhdistyvät niin nikkarin, huonekalupuusepän, koristeveistäjän, hienopuusepän kuin rakennuspuusepänkin ammattitaito.

Vaikka kyseessä on yksi ihmiskunnan vanhimmista ammateista, puusepän työ elää koko ajan ajassa. Puualan artesaani on moniosaaja, joka kädentaitojen lisäksi kykenee itsenäiseen suunnitteluun ja tuntee eri puulajien ominaisuudet niin valmistusvaiheessa kuin lopullisen tuotteen osalta.

Asuitpa sitten Helsingissä, Espoossa, Vantaalla tai pääkaupunkiseudun ulkopuolella, Klaukkalassa sijaitseva Messurakenne Oy tarjoaa kaikki tarvitsemasi puusepän palvelut. Vuosien varrella olemme toteuttaneet suuren määrän erilaisia puualan projekteja, joihin voit tutustua kuvagalleriassa tai referenssit-sivulla.

Kysy rohkeasti lisää, niin kerromme kuinka voimme olla avuksi.

Puuseppä on ammattitaitoinen käsityöläinen

Puuseppä tekee käsityöllä ja yksilöllisesti puusta erilaisia esineitä. Puuseppä voi tehdä esimerkiksi huonekaluja, mittatilaushuonekaluja, koriste-esineitä, väliseiniä, kaiteita, portaikkoja, pöytiä, tuoleja, kaappeja, lipastoja ja esimerkiksi keittiökalusteita ja jopa veneitä.

Puusepän ammattitaitoon kuuluvat myös korjaaminen, muokkaaminen ja entisöinti. Jos puusepän ala kiinnostaa sinua, esimerkiksi täältä saat lisätietoa aiheesta. Mikäli haluat paneutua vielä syvällisemmin puusepän taitoon, suosittelemme aiheesta kirjoittamaamme artikkelia.

 

Puusepän palveluita:

  • Mittatilaushuonekalujen valmistus
  • Isot ja pienet sisustusratkaisut
  • Design-työt ja koriste-esineet
  • Konsultointi materiaalivalinnoissa
Puuseppä käsittelee puuta

Puusepän osaamista esineenvalmistuksesta entisöintiin

Puusepänliike Messurakenne Oy:n monipuoliseen palvelutarjontaan kuuluvat esimerkiksi hienopuusepäntyöt. Hienopuuseppä toteuttaa huonekaluja asiakkaan vision mukaisesti tai avaimet käteen -periaatteella esimerkiksi mittatilaustyönä. Puuseppämme voi tehdä massiivipuusta perinteisiä puusepänliitoksia ja yksilöllistä jälkeä tarkasti sinun visiosi mukaan. Meillä on vahva ammattitaito kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja valmistuksesta. Kysy rohkeasti lisää!

Puuseppä työstää pöytää

Miksi valita puuseppä?

Puuseppää tarvitaan siellä, missä kädentaitajalle on kysyntää – oli kyse sitten rakentamisesta, remontoinnista, sisustamisesta tai neuvonnasta. Kun kaipaat yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua, puualan ammattilaisen avulla vältät katajaan kapsahtamisen. Hyvillä neuvoilla löydät esimerkiksi oikeat materiaalit ja maalit sekä saat projektillesi joko osittaisen tai avaimet käteen -toteutuksen. Puusepältä luonnistuu kätevästi myös kaikki entisöinnit ja korjaustyöt. Laadukkaasta puusta käsityönä tehdyt kalusteet kestävät kaiken lisäksi aikaa ja käyttöä aivan eri tavalla verrattuna markkinoiden massatuotettuihin vaihtoehtoihin.

Vieritä ylös