Siirry sisältöön

Soita ja kysy lisää!
Puh. (09) 879 9971
tai 050 339 5391

Mittatilauskalusteet laadukkaana käsityönä
kotiin ja julkitiloihin

Haluaisitko tilaan täydellisesti sopivat tilauskalusteet?

Messurakenne Oy:n puuseppä valmistaa juuri sellaiset mittatilaushuonekalut kuin haluat.
Uniikit, yksilölliset ja kauniit huonekalut – unelmista toteen!

Meiltä saat korkealaatuiset tilauskalusteet sekä kotiin että julkitiloihin.
Toimimme yhteistyössä arkkitehtien kanssa ja toteutamme myös asiakkaan omia suunnitelmia mittatilaustyönä.

Teemme puusepäntyöt ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella,
Toimialueenamme on pääkaupunkiseutu, Espoo, Helsinki ja Vantaa, sekä koko Suomi.

Tilauskalusteet persoonalliseen ja vaativaankin makuun kaikkialle Suomeen

Puusepän tekemät yksilölliset tilauskalusteet

Tutustu puusepän ammattiin >>

Suomalaista puusepäntyötä ympäri Suomea!

Pöydät ja tuolit mittatilaustyönä puusepältä

Pöydät kokevat elinkaarensa aikana monenlaista kulutusta, kolhua ja käyttöä. Massiivipuu sekä viilutettu levy soveltuvat täydellisesti erilaisten pöytien materiaaliksi. Messurakenne Oy toteuttaa kaikki pöydät mittatilaustyönä. Suunnittelemme kaikki tilauskalusteet täysin toiveidenne mukaan juuri teidän tilaanne sopivaksi. Ei ole väliä, onko pöydälle tarvetta parvekkeella vai makuuhuoneessa – nikkaroimme ruokapöytiä, sohvapöytiä, yöpöytiä, parvekepöytiä, kahvipöytiä jne.

Toteuttamamme mittatilauskalusteet ovat kestäviä, laadukkaita ja vankkoja. Kun haluat uniikin pöydän, vaikka tilanpuutteen tai esteettisyyden vuoksi, toteutamme kaikista puulajeista juuri teidän tarpeitanne vastaavan pöydän, suureen tai pieneen tilaan.

Pöytien lisäksi myös tuolit sekä kaikenkokoiset ruokaryhmät kuuluvat mittatilaushuonekaluihimme. Voimme valmistaa tuolit nykyiseen pöytääsi sopivaksi tai kokonaisen ruokaryhmän pöytineen ja tuoleineen mittojesi ja toiveidesi mukaan.

Ota siis yhteyttä, niin sovitaan aika ja suunnitellaan yksilöllinen pöytä, tuoli tai ruokaryhmä juuri teidän tilaan!

Yksilölliset kaappi- ja lipastoratkaisut

Toteutamme kaikki säilytysjärjestelmät, hyllyt, lipastot ja laatikostot käsityönä niin vaatteille, kirjoille kuin muillekin tavaroille. Yksilöllisellä säilytysratkaisulla varmistat kätevästi kerralla niin laadun, käytettävyyden kuin mittatarkkuuden.  Puu on vankka ja elinikäinen materiaali, joten kaapistasi tai lipastostasi tulee myös erittäin kestävä.

Valmistamme mittatilaustyönä kirjahyllyt ja -kaapit, lipastot, laatikostot, vaatekaapit jne. sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille. Tarjoamme kaikki mittatilauskalusteet kustannustehokkaaseen hintaan, laadusta koskaan tinkimättä. Voit tutustua tarkemmin toteuttamiimme puutöihin kuvagalleriassamme.

Väliseinät ja kaiteet mittojen mukaan

Laadukkaat materiaalit varmistavat niin kaiteiden kuin väliseinienkin kestävyyden ja huolellinen asennustyö takaa tyylikkään ja turvallisen lopputuloksen. Toteutamme kaikki kaideratkaisut portaikkoihin, parville, terasseille ja muille tasanteille. Kaide voidaan tehdä joko avokaiteena tai suojakaiteena.

Väliseinät toimivat näppärinä tilanjakajina ja ne voidaan rakentaa usealla eri tavalla. Väliseinä voi toimia esim. eristeenä kylmän tilan ja huonetilan välissä tai se voi olla ääntä tai paloa eristävä rakenne. Väliseinällä voidaan erottaa isommasta tilasta mm. ruokailutila, leikkinurkka tai työpiste.

Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri teidän tilaanne sopivat väliseinä- ja kaideratkaisut kuntoon!

Myymäläkalusteet yritykselle

Kun etsit myymälällesi uutta ilmettä, kannattaa luottaa huonekalujen, pintojen ja esimerkiksi lattioiden toteutus ammattitaitoiselle puusepälle. Näin luot myymälääsi laadukkaan ja yksilöllisen vaikutelman, sillä myymäläkalusteet toteutetaan sopimaan juuri teidän yrityksenne ilmeeseen. Mikään kohde ei ole meille liian iso tai pieni.

Huolellinen kädenjälkemme takaa ensiluokkaisen lopputuloksen, joka kestää kulutusta. Puusta tehdyt myymäläkalusteet ovat kestäviä, ajattomia ja monikäyttöisiä. Ne eivät hajoa kosketuksesta ja pienellä maalaus- tai lakkaus- tai hiomahuollolla niiden käyttöikää pystyy aina pidentämään.

Myymäkalustetyömme mm. tiskit, tasot, kaapit, hyllyt, lipastot, telineet, baaritiskit, korokkeet. Meiltä myös maalaus- ja lakkaustyöt!

Kylpyhuonekalusteet toimivaan kylpyhuoneeseen

Puusta työstetyt, laadukkaat kylpyhuonekalusteet luovat kylpyhuoneellesi yksilöllisen, luksusta huokuvan ilmeen. Materiaalina puu on kestävä, hengittävä ja ajaton. Pintakäsittelemme puiset kylpyhuonekalusteet niihin tarkoitetuilla pintakäsittelyaineilla, mikä tekee niistä kosteutta kestäviä. Valmistamme kylpyhuonekaapit, allastasot ja allaskaapit, hyllyt, listat jne.

Suunnittele oma kylpyhuoneesi ja me toteutamme sen avaimet käteen -periaatteella. Tai voimme ideoida yhdessä uudet kalusteet kylpyhuoneeseesi.

Muut mittatilauskalusteet

Sahaukset ja nauhoitukset

Palveluihimme kuuluvat myös puumateriaalin sahaukset ja nauhoitukset. Vankka puusepän ammattitaitomme mahdollistaa tarkat ja siistit sahaukset puusta kuin puusta. Sahauksen jälkeen asennamme reunanauhan levyihin ammattitaitoisesti ja huolellisesti.

Maalaukset ja lakkaukset

Vahva kokemuksemme eri puupinnoista takaa myös maalausurakoinnin onnistumisen. Osaamme valita parhaat mahdolliset maalit kullekin puupinnalle ja toteuttamamme maalaukset ja lakkaukset ovat aina huolellisesti viimeisteltyjä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun tarvitset tilauskalusteita, ota yhteyttä

    Vieritä ylös